Η L'Oréal Groupe και η Prada SpA ανακοίνωσαν την υπογραφή μιας παγκόσμιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας άδειας για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς της μάρκας Miu Miu. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με το brand Prada, η Miu Miu εντάσσεται τώρα στο τμήμα της L'Oréal Luxe ανοίγοντας νέο κεφάλαιο ομορφιάς.

Η Miu Miu γεννήθηκε το 1993 από το ανεξάρτητο και αντισυμβατικό πνεύμα της Miuccia Prada. Τα πρώτα αρώματα υπό την L'Oréal αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2025. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μετά από τις συνήθεις ρυθμιστικές εγκρίσεις.

L'Oréal

Για 115 χρόνια, η L'Oréal, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο 37 διεθνών εμπορικών σημάτων. Με περισσότερους από 90.000 υπαλλήλους, ισορροπημένο γεωγραφικό αποτύπωμα και πωλήσεις σε όλα τα δίκτυα διανομής (ηλεκτρονικό εμπόριο, μαζική αγορά, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, αρωματοποιία, κομμωτήρια, επώνυμα και ταξιδιωτικά λιανικά), το 2023 ο Όμιλος σημείωσε πωλήσεις ύψους 41,18 δισεκατομμυρίων ευρώ.  

Prada Group

Ο Όμιλος κατέχει μερικές από τις πιο διάσημες μάρκες πολυτελείας στον κόσμο, Prada, Miu Miu, Church's, Car Shoe, την ιστορική Pasticceria Marchesi και Luna Rossa. Διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες μέσω ενός δικτύου 603 καταστημάτων (στις 30 Ιουνίου 2023) καθώς και καναλιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πηγές:
globenewswire.com/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις καταγγελίες του Γ. Καλλιάνου
Διεισδυτική μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος: Αναδρομική μελέτη στη Θεσσαλονίκη
Το Ενωτικό Κίνημα νοσοκομειακών γιατρών για τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου