Η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, εγκαινιάζει το εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr το οποίο αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία στην αισθητική δερματολογία και στην πλαστική χειρουργική. Η Allergan Aesthetics, διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια αισθητικής ιατρικής, με εμβληματικές θεραπείες υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, οι οποίες απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αισθητική θεραπεία είτε για να τονίσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν μοναδικούς, είτε για να βελτιώσουν τα σημεία που επιθυμούν για να είναι και να δείχνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Στο www.allerganaesthetics.gr η/ο επισκέπτρια/ης μπορεί να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Allergan Aesthetics.

Ως πρωτοπόρος στην αισθητική ιατρική, η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, συμβάλλει ουσιαστικά και διαχρονικά στην εξέλιξη του κλάδου δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεραπευομένων και στη διατήρηση υψηλών προτύπων ηθικής στην ιατρική πρακτική. Το www.allerganaesthetics.gr αποτελεί ένα τεκμηριωμένο κανάλι επικοινωνίας, το οποίο ενδυναμώνει την ορθή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαθέσιμες, από την εταιρεία, θεραπείες, οι οποίες εφαρμόζονται αποκλειστικά στο ιατρείο από εξουσιοδοτημένους ιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι ώστε να δημιουργούν εξατομικευμένα πλάνα θεραπείας, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε θεραπευόμενου και να τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα ιατρικής πρακτικής.  

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ενότητα που απευθύνεται στους Επαγγελματίες Υγείας,  από όπου δίνεται η δυνατότητα στους ιατρούς να ανακατευθυνθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εκπαιδευτικού φορέα Allergan Medical Institute® (ΑΜΙ). Μέσω του ΑΜΙ οι ιατροί έχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση και σε προγράμματα εστιασμένα και προσαρμοσμένα στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και πρακτικές, ώστε να επιτυγχάνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Το εταιρικό website έχει εύκολη πλοήγηση, είναι δίγλωσσο, σε ελληνικά και σε αγγλικά, και είναι κατάλληλο για περιήγηση από υπολογιστή, tablet ή κινητό.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εφαρμογή διαγνωστικού πρωτοκόλλου για τη διάγνωση και παρακολούθηση της οστεοπόρωσης
Μεταμοσχευμένοι ανέβηκαν στον Όλυμπο με τους γιατρούς τους για ένα μήνυμα ζωής
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Αθλητική καρδιά''