Ο σύλλογος οροθετικών Ελλάδας, Θετική Φωνή, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Ο ρόλος του ελληνικού Κοινοβουλίου στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS. Η συγκεκριμένη ημερίδα τέθηκε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS.

Στόχος του εκτός των άλλων είναι η δημιουργία του ελληνικού HIV ALL PARTY GROUP και για αυτό το λόγο προσέγγισε από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα κάποιους βουλευτές από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες. Co-host στην ημερίδα θα είναι οι βουλευτές κ.

Βουδούρη (ΠΑΣΟΚ), κ. Κεδίκογλου (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), κα Παπανδρέου-Παπαδάκη (ΛΑΟΣ) και κ. Μουλόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ).
Η ημερίδα είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαΐου, στο ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA.

Θα συμμετάσχει η εκπρόσωπος της UNAIDS, κα Σούζαν Τιμπερλέικ, η εκπρόσωπος του INTER-PARLIAMENTARY UNION, κα Αλεξάντρα Μπλαγκόγιεβιτζ, ο Σουηδός βουλευτής και μέλος του SWEDEN HIV ALL PARTY GROUP κ. Γιαν Άντερσον και ο Βρετανός βουλευτής πρώην μέλος του UK HIV ALL PARTY GROUP κ.

Νηλ Τζέραρντ. Τους τελευταίους δύο καλεσμένους και ομιλητές μας του συνοδεύουν αντίστοιχα ο κ. Αντρέας Μπέργκλοφ, διευθυντής της οργάνωσης HIV-SWEDEN και η κα Βερόνικα Όκσοτ, συντονίστρια του UK HIV ALL PARTY GROUP.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Βλαβερή επίδραση της θερμικής καταπόνησης σε ζωτικά όργανα [μελέτη]
Τα μυρωδικά που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σας
Ποια δραστηριότητα στη φύση μπορεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία φοιτητών [μελέτη]