Λευκό τσάι Lipton: Η λευκή επανάσταση της χρονιάς

Το Λευκό τσάι, είναι το πιο σπάνιο και ντελικάτο είδος τσαγιού, γνωστό για τα ευεργετικά οφέλη του στην υγεία και την ομορφιά και αποτελεί τη νέα παγκόσμια τάση ευζωίας! Για το Λευκό τσάι Lipton επιλέγονται μόνο νεογέννητα μπουμπούκια, που του χαρίζουν την εξαιρετικά ντελικάτη γεύση και το τόσο ανοιχτό χρώμα του.

Μέσα στις μοναδικές λευκές πυραμίδες Lipton κλείνεται η απόλαυση της πιο ανάλαφρης γεύσης τσαγιού, συνδυασμένη με φρούτα και τρυφερά πέταλα λουλουδιών. Δοκιμάστε τις ολοκαίνουργιες πυραμίδες Lipton Λευκό τσάι, Lipton με ρόδι, με βιολέτα-τριαντάφυλλο και φραμπουάζ και θα μαγευτείτε από την υπέροχη γεύση τους!!

Πράσινο τσάι Lipton: Τόσο απολαυστικό όσο ποτέ! Με νέα απίστευτα ευχάριστη γεύση που οφείλεται στα πολύ φρέσκα φύλλα τσαγιού που διαλέγονται και αποξηραίνονται προσεκτικά, το πράσινο τσάι δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστικό.

Όταν μάλιστα η φρεσκάδα του τσαγιού 'φλερτάρει' με το απολαυστικό άρωμα φρούτων, βοτάνων και πετάλων λουλουδιών, η 'συνεύρεση' είναι μαγική!

Δοκιμάστε τους τρεις ολοκαίνουριους γευστικούς συνδυασμούς: Πράσινο Τσάι Lipton με Λεμόνι-Μελισσόχορτο, Γιασεμί και Μανταρίνι-Πορτοκάλι. Κι εδώ οι πυραμίδες δίνουν χώρο στην απόλαυση και στο πάντρεμα των γεύσεων, κατακτώντας τις αισθήσεις σας.

Με τόσες νέες γευστικές προτάσεις δεν θα σταματάτε με teaποτα! Βάλτε Λευκό ή Πράσινο τσάι Lipton στο πρωινό σας, σε ένα διάλειμμα στη δουλειά, στη στάση από τα ψώνια, στη συνάντηση με τις κολλητές, το βράδυ χαλαρώνοντας από μια κουραστική ημέρα.

Κάθε στιγμή της ημέρας είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό για το εαυτό μας, να πιούμε μια κούπα Λευκό & Πράσινο τσάι Lipton! Ξεκινήστε τώρα μία υγιεινή, αλλά και πολύ απολαυστική συνήθεια.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα