Ένα από τα πιο δυσάρεστα θέματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι νέοι στην εφηβεία είναι η ακμή. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το πρόβλημα επιδεινώνεται με τη χρήση αντηλιακών προϊόντων που δημιουργούν αίσθηση έντονης λιπαρότητας στο πρόσωπο.

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES δίνει λύση στην αντιμετώπιση της ακμής προσφέροντας παράλληλα μοναδική αντηλιακή προστασία με δύο νέα προϊόντα της σειράς Dermopur, ειδικά μελετημένα κατά της λιπαρότητας και της ακμής.

Πρόκειται για την κρέμα με δείκτη αντηλιακής προστασίας 30, CR È ME SOLAIR Ε SPF 30 και την κρέμα CR È ME SOLAIRE TEINT É E SPF 30 με φυσικό χρώμα για την κάλυψη των ατελειών του προσώπου.

Ειδικά σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης αλλεργίας, μη φαγεσωρογόνα, με φυσική σμηγματορύθμιση και δερματολογικά ελεγμένα, τα νέα προϊόντα Dermopur έχουν διπλή δράση: Καταπολεμούν την ακμή ενώ, παράλληλα, προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία μέσω της μοναδικής ελαφριάς, μη λιπαρής σύνθεσής τους.

Οι νέες κρέμες Dermopur της CASTALIA δεν έχουν parabens και είναι ανθεκτικές στο νερό.

Με τα νέα αυτά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, η CASTALIA καλύπτει μέσα από πρωτοποριακές τεχνολογίες και καινοτόμα δραστικά συστατικά τις ανάγκες για μια καθαρή, χωρίς σπυράκια και στίγματα, υγιή επιδερμίδα. Παράλληλα, με αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 30, τα δύο νέα προϊόντα βοηθούν την εφηβική και νεανική επιδερμίδα να προστατεύεται από τις ακτίνες του ήλιου.

Συνιστάται η χρήση τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Με μοντέρνα φιλοσοφία ‘Healthy is Beautiful’, αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας.

Όλα τα προϊόντα της είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης αλλεργίας, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.

  Συνιστώνται από δερματολόγους.

Διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΜΑ: Θετική γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε 8 φάρμακα - Ποια είναι
Αιμορροφιλία Α: Θετική γνωμοδότηση  για θεραπεία από την Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση
Η Αγγειοχειρουργική Εταιρεία για τη νοσηλεία και τον θάνατο του Δ. Καλλιάνου