Το Σωματείο υποστήριξης ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα ΚΑΛΥΨΩ συμμετείχε στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα ‘Ψωρίαση – Με επίκεντρο τον ασθενή’ που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, με τη χορηγία της Leo Hellas., στην Καστοριά.

Οι ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν:

Η Επίκουρη Καθηγήτρια της Α’ Δερματολογικής Κλινικής Α.Π.Θ., Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος του Νοσοκομείου ΝΑΔΝ Θεσσαλονίκης κ. Ελένη Σωτηρίου, η οποία μίλησε να τη νόσο, τις θεραπείες και την ποιότητα της ζωής των ασθενών, η Επίκουρη Καθηγήτρια της Α’ Δερματολογικής Κλινικής Α.Π.Θ., Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος του Νοσοκομείου ΝΑΔΝ Θεσσαλονίκης κ.

Μπέτυ Λαζαρίδου, η οποία μίλησε για το ρόλο της συμμόρφωσης, η αντιπρόεδρος του Σωματείου Καλυψώ, κ. Κουκοπούλου Τίνα, η οποία παρουσίασε το Καλυψώ, τους στόχους και τις δράσεις αυτού στους συμμετέχοντες, και στη συνέχεια μίλησε για την Ψωρίαση μέσα από το πρίσμα των ασθενών.

Ο διάλογος που επακολούθησε των εισηγήσεων ήταν γόνιμος και εποικοδομητικός και συνέβαλε στην προσέγγιση της νόσου μέσα από τα μάτια των ασθενών. Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση.

‘ΚΑΛΥΨΩ’
Έβρου 1, 115 28 Αθήνα
τηλ: 210 7212002
fax: 210 7212003
site: www.kalipso.gr  
email: [email protected]  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τι συμβαίνει με το Relyvrio που "κόπηκε" η διάθεσή του στην Ελλάδα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη