Με στόχο την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού και την ευαισθητοποίηση της Πολιτείας και της Κοινωνίας γύρω από τα θέματα που αφορούν τον HIV/ AIDS, όλες οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται -είτε έμμεσα είτε άμεσα- στονχώρο αυτό θα βρίσκονται με ενημερωτικά περίπτερα στην αίθουσα Δ10 (Δεξαμενές Καθαρισμού) της Τεχνόπολις, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Στο χώρο του Αμφιθεάτρου του 9,84 FM θα φιλοξενηθούν το Σάββατο το πρωί η συνάντηση διαλόγου με πολιτικούς από όλα τα δημοκρατικά κόμματα, καθώς και η καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη τύπου των οργανώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

Με την ολοκλήρωσή της, μέλη και εθελοντές των οργανώσεων θα κατευθυνθούν με πορεία στην πλατεία Μοναστηρακίου, όπου μέσω ενός δρώμενου (Red Ribbon event) θα επιχειρήσουν να στείλουν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, Θετικά στη Ζωή- Όχι στο Στίγμα, όσο πιο δυνατά γίνεται.

Κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων, στο χώρο της Τεχνόπολις (αίθουσα Δ10) θα παρουσιάζεται η έκθεση αφίσας των φοιτητών του εργαστήριου γραφικών τεχνών της ΑΣΚΤ που δημιουργήθηκαν το 2011 για τις ανάγκες της καμπάνιας 'Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση' της PRAKSIS και του Κέντρου Ζωής.

Στον ίδιο χώρο και σε συγκεκριμένες ώρες θα υπάρχουν επίσης DJs, προβολές ταινιών καθώς και μια συναυλία με γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες, το Σάββατο το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις αυτές τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις καταγγελίες του Γ. Καλλιάνου
Διεισδυτική μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος: Αναδρομική μελέτη στη Θεσσαλονίκη
Το Ενωτικό Κίνημα νοσοκομειακών γιατρών για τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου