Η δυσκοιλιότητα είναι μια πολύ κοινή διαταραχή, κυρίως για τις γυναίκες και άτομα άνω των 65 ετών. Οι μελέτες μάλιστα δείχνουν ότι 1 στους 4 ενήλικες υποφέρει από δυσκοιλιότητα τουλάχιστον 1 φορά/ μήνα!*

Όταν έχετε δυσκοιλιότητα, μπορεί να αισθάνεστε βάρος, φούσκωμα ή ακόμα και πόνο και δεν νιώθετε άνετα να φύγετε από το σπίτι ακόμα και αν αυτό είναι απαραίτητο.

Οι βασικές αιτίες που προκαλούν δυσκοιλιότητα ποικίλλουν, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του πεπτικού σας: μη ισορροπημένη διατροφή, περιορισμένη πρόσληψη υγρών, έλλειψη άσκησης, άγχος, ορμονικές αλλαγές λόγω εγκυμοσύνης ή εμμηνόπαυσης, πρόσληψη ορισμένων φαρμάκων ή μια αλλαγή στις συνήθειές σας, όπως ένα ταξίδι.

Δεν είναι πάντα εύκολο να ελεγχθούν αυτές οι καθημερινές αλλαγές που προκαλούν δυσκοιλιότητα.

Τα καλά νέα είναι όμως πως μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να την αντιμετωπίσετε με το νέο μικρο-κλύσμα microlax®.

Μπορεί ενίοτε να έχετε καταφύγει σε διάφορες «σπιτικές λύσεις» ή ακόμα και σε σιρόπια ή χάπια,τα οποία ίσως δεν είχαν αποτέλεσμα, άργησαν πολύ να δράσουν, ή δεν γνωρίζατε ακριβώς πότε και πώς θα δράσουν.

Το microlax® είναι το νέο μικρο-κλύσμα που προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, κάθε φορά που τη χρειάζεστε[. Το microlax®, χάρη στις δραστικές ουσίες που περιέχει, βοηθά τα κόπρανα να μαλακώσουν και έτσι προκαλεί το αντανακλαστικό της κένωσης (αφόδευση), η οποία μπορεί να ξεκινήσει από τα πρώτα 5 λεπτά.

Tα οφέλη του microlax® είναι πολλαπλά :

  • Δρα σε μόλις 5-20 λεπτά το πολύ
  • Είναι εύκολο και φιλικό στη χρήση, χάρη στο πολύ λεπτό, στρογγυλό του ακροφύσιο
  • Είναι κατάλληλο στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας
  • Διαθέτει ένα πολύ καλό προφίλ ασφάλειας, που κερδίζει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας

Απαλλαγείτε από το βάρος της δυσκοιλιότητας επιλέγοντας τη γρήγορη, αποτελεσματική, έμπιστη λύση του microlax®!

*Microlax Constipation U&A – Spain, Final Report, study in adults, July 10, 2012, Incite marketing planning

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Νεανικά ρευματικά νοσήματα: Αιτιολογία, νέες θεραπείες, ο ρόλος του παιδιάτρου