Με κεντρικό σύνθημα ‘Πάρε τη ζωή στα χέρια σου’, συνεχίζεται η καλοκαιρινή πανελλαδική εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Θέμα της εκστρατείας είναι το AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και μεταξύ των εκδηλώσεων, περιλαμβάνει και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με συναυλίες από δημοφιλείς και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Στον δήμο των Άνω Λιοσίων θα βρίσκεται από την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου, όπου με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων θα ενημερώσουν το γενικό πληθυσμό, αλλά και ειδικές πληθυσμιακές ομάδες για ζητήματα πρόληψης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων και λοιπών λοιμωδών νοσημάτων.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου (9 το βράδυ), στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων. Πριν από τη συναυλία, εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ θα πραγματοποιήσει ενημέρωση – παρουσίαση, με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποια δραστηριότητα στη φύση μπορεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία φοιτητών [μελέτη]
'Εκρηξη κρουσμάτων αλλεργικής ρινίτιδας από την κλιματική αλλαγή
Πόσο κοστίζει στο σύστημα Υγείας κάθε άτομο που δεν αθλείται [μελέτη]