Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.), το Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.) και ο Πειραϊκός Σύνδεσμος πραγματοποιούν τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 19:30, στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη του Πειραϊκού Συνδέσμου την παρουσίαση του βιβλίου της ιατρού – λογοτέχνιδος Τούλας Σουβαλιώτη – Μπούτου ‘Ζωή χαρισμένη: Δέκα διηγήματα αφιερωμένα στη μεταμόσχευση’.

Το βιβλίο αποτελεί προσφορά της συγγραφέως προς τον Ε.Ο.Μ. για τη στήριξη των σκοπών του στη μνήμη του παιδιού της πλαστικού χειρουργού Γιώργου Λαμπράκη.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, Ακαδημαϊκός, ο Νίκος Μέλιος, ιστορικός, Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.) και η Φερενίκη Θεοχάρη, Πρόεδρος Πειραϊκού Συνδέσμου.

Για τη δράση και τους στόχους του Ε.Ο.Μ. θα μιλήσει ο καθηγητής Αλκιβιάδης Κωστάκης, Πρόεδρος του Ε.Ο.Μ.

Για το βιβλίο και το έργο της συγγραφέως θα μιλήσουν  ο Κώστας Κρεμμύδας, ποιητής – εκδότης του Περιοδικού Λόγου και Τέχνης ‘ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ’ και η Ευαγγελία Μπαφούνη, ιστορικός – Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιά.

Θα ακολουθήσει δεξίωση

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Πώς μπορεί η βιταμίνη D να βελτιώσει την ανοσία έναντι του καρκίνου [μελέτη]
Πώς θα αυξήσω την πρόσληψη φυτικών ινών χωρίς να φουσκώνω