Η εταιρία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Frezyderm εμπλουτίζει τη σειρά Ac-Norm, η οποία απευθύνεται σε λιπαρά και με ατέλειες δέρματα, σε επιδερμίδες με ήπια ή μέτρια ακμή καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής ακμής, με πέντε προϊόντα.

Το Active Cleanser είναι ένα υγρό καθαρισμού, για λιπαρά, ακνεϊκά δέρματα, το οποίο αντιμετωπίζει τη δυσανεξία που μπορεί να προκληθεί από τις φαρμακευτικές αγωγές, τα Peeling Gel & Face Mask, προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης της λιπαρής ή/και με ήπια ακμή επιδερμίδας, καθώς και τα εξειδικευμένα Sebacnet Cream και Aquatic Cream, τα οποία συνεπικουρούν στις φαρμακευτικές αγωγές αντιμετώπισης της σοβαρής ακμής.

Τα νέα προϊόντα έρχονται να συμπληρώσουν τη σειρά Ac-Norm, ώστε να καλύψουν ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός λιπαρού, ακνεϊκού δέρματος.

Το Frezyderm Ac-Norm Active Cleanser είναι ένα απαλό gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη και απαιτητική λιπαρή, ακνεϊκή επιδερμίδα. Τα ενεργά συστατικά του και οι πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας προσφέρουν καθαρισμό της επιδερμίδας χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Το Frezyderm Ac-Norm Peeling Gel είναι ένα απολεπιστικό προϊόν σε υγρή μορφή, ειδικά μελετημένο για λιπαρό δέρμα με ατέλειες και ήπια ακμή. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα χάρη στους κόκκους Jojoba που περιέχει, ενώ η υγρή μορφή του το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο χωρίς να απαιτείται έντονη τριβή.

H Face Mask της Frezyderm καταπολεμά τη γυαλάδα και τη λιπαρότητα. Είναι μία μάσκα περιποίησης κατάλληλη για επιδερμίδες που εμφανίζουν αυξημένη λιπαρότητα και έκκριση σμήγματος.

Η Frezyderm Ac-Norm Sebacnet Cream είναι μία πολυδύναμη κρέμα, η οποία ρυθμίζει την έκκριση υπερβολικού σμήγματος και καταστέλλει τις φλεγμονές και την ανάπτυξη μικροβίων.

Κατά την περίοδο χορήγησης ισοτρετινοΐνης για την αντιμετώπιση της σοβαρής ακμής, η επιδερμίδα αφυδατώνεται σημαντικά και γίνεται ιδιαίτερα ευαίσθητη. Για αυτές τις περιπτώσεις η Frezyderm έχει σχεδιάσει την εξειδικευμένη φόρμουλα της Ac-Norm Aquatic Cream, η οποία προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε βάθος και μειώνει αποτελεσματικά τα εμφανή σημάδια ξηροδερμίας.

Η σειρά Ac-Norm περιλαμβάνει μη φαγεσωρογόνα προϊόντα, με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας και το καθένα από αυτά είναι εξειδικευμένο ώστε να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις ενός λιπαρού, ακνεϊκού δέρματος.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο διαβήτης κύησης επηρεάζει τα νεογνά
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Ποιες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να κάνουν επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού [εγκύκλιος]