H BIOAXIS Healthcare SEE A.E. ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας - EMRI Α.Ε.

Η EMRI Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στο χώρο της υγείας και αποτελεί την κορυφαία επιλογή για πολλές φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα τόσο στη διεξαγωγή ιατρικής έρευνας όσο και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ασθενών. Με την εξαγορά αυτή, η BIOAXIS μπαίνει δυναμικά στην αγορά των κλινικών μελετών και ταυτόχρονα αναβαθμίζονται τα προγράμματα υποστήριξης ασθενών της EMRI με την προηγμένη υποδομή της BIOAXIS. Η EMRI διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη ασθενών με διαβήτη, οστεοπόρωση και διαταραχές ανάπτυξης, η οποία έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη εμπειρία της BIOAXIS στις ειδικές κατηγορίες ασθενών.

Η BIOAXIS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Κατ'οίκον Νοσηλείας και Υποστήριξης Ασθενών στην Ελλάδα και είναι μέλος της BIOAXIS Healthcare Ltd με έδρα το Λονδίνο. Διαθέτει το μεγαλύτερο ενεργό δίκτυο νοσηλευτών στην Ελλάδα και υποστηρίζει τους ασθενείς των μεγαλύτερων νοσοκομείων, διαγνωστικών, ασφαλιστικών και φαρμακευτικών εταιρειών.

“Η εξαγορά της EMRI δυναμώνει τη θέση μας στην Ελληνική αγορά και έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής ανάπτυξης της BIOAXIS με στόχο να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία προηγμένων υπηρεσιών υγείας κατ’οίκον στην ΝΑ Ευρώπη” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BIOAXIS κ. Βασίλης Τριαντόπουλος

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο