Ο προγραμματισμός για έναν γάμο είναι γεμάτος στρες. Και, τις περισσότερες φορές, το μεγαλύτερο φορτίο της δουλειάς πέφτει στη μέλλουσα νύφη.  Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας πριν την μεγάλη ημέρα. Αυτές είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε έξι μήνες πριν τον γάμο, για να νιώσετε (και να δείχνετε!) καλύτερα από ποτέ…

Γυμναστική

Αν νιώθετε την ανάγκη να χάσετε κιλά, μιλήστε με έναν διαιτολόγο για πιθανές θετικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στη διατροφή σας. Το επόμενο βήμα είναι η γυμναστική. Επιλέξτε ένα είδος γυμναστικής που σας αρέσει και σας διασκεδάζει και προσπαθήστε να γυμνάζεστε όσο πιο τακτικά μπορείτε. Όχι μόνο θα διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα, αλλά θα χαλαρώσετε και από το περιττό στρες.

Φροντίστε το δέρμα σας

Αν μη τι άλλο, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα, αξίζετε λίγη επαγγελματική περιποίηση. Ένας καθαρισμός προσώπου είναι ό,τι πρέπει, και θα μπορέσετε να λάβετε συμβουλές από επαγγελματίες για το πώς να διατηρείτε την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου πιο λαμπερή και υγιή από ποτέ.

Φροντίστε τα μαλλιά σας

Σε γενικές γραμμές, θεωρείται λάθος να βάψετε τα μαλλιά σας τρεις μήνες πριν την ημέρα του γάμου, απλά και μόνο για αισθητικούς λόγους. Το σημαντικό, όμως, είναι να διαλέξετε ένα στυλ που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφη και να μιλήσετε με έναν επαγγελματία για το πώς μπορείτε να λύσετε πιθανά προβλήματα, όπως η ξηρότητα και η ψαλίδα.

Ενυδάτωση

Όπως είναι λογικό, πρέπει να πίνετε πολύ νερό, αλλά και να φροντίζετε να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας. Κάντε απολέπιση και χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα. Μια καλή ιδέα, επίσης, θα ήταν ένα μανικιούρ, αλλά και να πάρετε επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να διατηρείτε τα δάχτυλα και τα νύχια σας λαμπερά, καθημερινά.

Στοματική υγιεινή

Προγραμματίστε έναν καθαρισμό στον οδοντίατρό σας και μην ξεχνάτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας σωστά, κάθε ημέρα, αλλά και να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Υπάρχουν στην πραγματικότητα λειτουργικοί αλκοολικοί;
Κάνναβη και θεραπευτικές τεχνικές στον χρόνιο πόνο - Το επόμενο βήμα
Ενίσχυση της Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας