Τέρψη & Ζωή

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Μικρά μυστικά για να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά

Οι καλές συνήθειες και τα έξυπνα τρικ που θα σας βοηθήσουν να δουλεύετε αποτελεσματικότερα αλλά χωρίς άγχος.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Δάνεια: Ρυθμίστε τα και διώξτε το άγχος

Μην απενεργοποιείτε το τηλέφωνο κάθε φορά που η τράπεζα καλεί για να σας θυμίσει τα χρέη σας. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να ρυθμίσετε τα δάνειά σας ή ακόμα και να γλυτώσετε χρήματα –ειδικά αν ανήκετε σε ευπαθή ομάδα.

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012

Πώς να κάνετε τη δουλειά σας πιο ευχάριστη

Μειώσεις μισθών, άγχος, ασυνεννοησία, φωνές και νεύρα . Αντιμετωπίστε όλα τα προβλήματα του εργασιακού περιβάλλοντος που σας καταστρέφουν την διάθεση και ξανακάντε την δουλειά σας ευχάριστο κομμάτι της ημέρας σας.

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Ελαφόνησος: Σιμόσ(τε) στον Παράδεισο

Χωρίς πολυτέλειες, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς άγχος: Η Ελαφόνησος απευθύνεται σε όσους αναζητούν χαλαρές -και οικονομικές- διακοπές σε κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας (αν όχι του κόσμου).

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010

Χρόνος και δουλειά: Οδηγός για...πελαγωμένους

Άγχος, στρες, πίεση, νεύρα και... μισές δουλειές που όσο περνάνε οι μέρες συσσωρεύονται επικίνδυνα. Μήπως κάτι δεν κάνετε καλά; Η σωστή οργάνωση του χρόνου στο εργασιακό περιβάλλον απαιτεί ιδιαίτερη αφοσίωση και πειθαρχία. Πέντε συμβουλές για να μην τρέχετε και δεν φτάνετε.

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009

Σχέση και δουλειά: Tips για τους 'Δον Ζουάν' του γραφείου

Το ξανθό αγγελάκι σας πέτυχε με το βέλος του εν ώρα... εργασίας; Μην σας πιάνει άγχος. Υπάρχουν τρόποι να συγκαλύψετε την ερωτική σας σχέση, χωρίς να βρεθείτε εσείς ή το έτερον σας ήμισυ σε δύσκολη –επαγγελματικά– θέση. Μάθετε πως.

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2007

Πώς να μην... χάνετε χρόνο!

Πού πάει ο χαμένος χρόνος σας; Η πίεση χρόνου επηρεάζει την ποιότητα της εργασίας, καταπιέζει την προσωπική ζωή και αναπόφευκτα οδηγεί στο άγχος. Το in2life εντοπίζει τις 9 συχνότερες διαρροές χρόνου και σας προτείνει 9 τρόπους αποτελεσματικής οργάνωσης. Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και εμείς δεν είμαστε για έξοδα...