Διατροφή

Ριζότο με ομελέτα

Βράζετε το ρύζι, μαζί με τα καρότα και το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για περίπου 15 λεπτά.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Γιαννιτσοπούλου Kάλλια
Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υλικά για 2 άτομα

1 φλιτζάνι ρύζι
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
½ φλιτζάνι καρότα κατεψυγμένα κομμένα σε ροδέλες
½ φλιτζάνι μπρόκολο
1 κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε το ρύζι, μαζί με τα καρότα και το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για περίπου 15 λεπτά. Λίγο πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέτετε το κρασί και το αφήνετε να βράσει για άλλα 5 λεπτά. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε την ομελέτα.

Χτυπάτε τα αυγά μαζί με την πάπρικα και τα τηγανίζετε σε ένα τηγάνι. Την αφήνετε να κρυώσει, την κόβετε σε λωρίδες και προσφέρετε το ρύζι μαζί με τα κομμάτια της ομελέτας.

Ανά μερίδα: 350 θερμίδες και 9γρ λιπαρά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων