Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα σε συνεργασία με τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Οστεοαρθρίτιδα &Εργασία», την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω των σελίδων τους στο Facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism  και https://www.facebook.com/cyplar 

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

«Εργασία και χρόνιες ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις με ομιλητή τον κ. Γιάννη Κωνσταντακόπουλο, Δρ. Μηχανικό Μεταλλείων-Μεταλλουργό, Μηχανικό Ε.Μ.Π, Υπεύθυνο του Εθνικού Εστιακού Πόλου του Ευρωπαικού Οργανισμού για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία.
«Σχέδια Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με αναπηρίες», με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Χαραλάμπους, Λειτουργό Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με αναπηρίες, Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email [email protected] .

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κακή διατροφή για 1 στα 10 παιδιά στην Ελλάδα - Υπέρβαρα 1 στα 5 [μελέτη]
Ποια είναι η σχέση κατανάλωσης καφέ και θνησιμότητας σε άτομα που κάνουν καθιστική ζωή [μελέτη]
Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη