Σήμερα, η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη είναι εφικτή, αρκεί κάθε άντρας να ευαισθητοποιείται και να ενημερώνεται σωστά. Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη, και, ενώ σε άντρες πάνω από τα 70 έτη αρκεί ίσως μόνο η παρακολούθηση, σε νέους ασθενείς η αντιμετώπιση πρέπει να γίνει γρήγορα και επιθετικά.

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει αλλάξει ριζικά την επιλογή χειρουργικής θεραπείας για τις περισσότερες ουρολογικές παθήσεις. Η τάση είναι η αντιμετώπιση της πάθησης με τη λιγότερο επεμβατική προσέγγιση και τη μικρότερη νοσηλεία.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, ο Δρ Δημήτριος Μπορούσας, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία & ανδρολογία & Συνιδρυτής της Androclinic Athens επισημαίνει στο video, τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής και λαπαροσκοπικής αντιμετώπισης ογκολογικών παθήσεων, τη χρήση λέιζερ στην αντιμετώπιση της λιθίασης και της υπερτροφίας του προστάτη, καθώς και την καθιέρωση της τεχνικής Turis και Rezum στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη.

http://www.borousas.gr   &  www.androclinic.gr 

https://www.facebook.com/urology.andrology.athens 

 τηλ: 211 2212486, 6977 491086 για ραντεβού

Androclinic Athens, Βαλαωρίτου 4, Αθήνα