Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Ψωρίαση &COVID-19: Διαχείριση και προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα», την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 18:30-19:30μέσω της σελίδα του στο Facebook. https://www.facebook.com/kalipso.gr.Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leoκαι Φαρμασερβ-Λίλλυ.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

«Εμβολιασμός για τις ευπαθείς ομάδες.3η δόση για τα εμβόλια mRNA» με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Μπέλλο, Γενικό /Οικογενειακό Ιατρό, Επιδημιολόγο, Συντονιστή Δ/ντή Κ.Υ Κορωπίου Αττικής, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης.
« Τι μας δίδαξε η πανδημία για το stressκαι την ψωρίαση»με ομιλήτρια την κα Βασιλική Οσάνα, Ψυχοθεραπεύτρια MS στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία.
«Πώς να παραμείνετε ασφαλής» με ομιλήτρια την κα Δέσποινα Τοπάλη, Επισκέπτρια Υγείας, MscΣυντονίστρια του Δικτύου Αγωγής Υγείας 3ης ΥΠΕ, Γενικό Γραμματέα Δ.Σ ΠΣΕΥ

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας