Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί η "Διαδικτυακή Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού" της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ με θέμα "Προστατεύουμε το Θηλασμό: Είναι ευθύνη όλων μας!", την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021. Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΜΑ.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις, Συνεργάτες Ιατροί και Μαίες της Κλινικής ΙΑΣΩ. Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάδειξη των τρόπων συμβολής του θηλασμού στην επιβίωση, την υγεία και την ευημερία όλων, καθώς και της επιτακτικής ανάγκης να προστατευθεί ο θηλασμός παγκοσμίως.

Κατά την έναρξη της Ημερίδας, θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ. κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Διευθυντής Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΙΑΣΩ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ και η κα. Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ.

Επίσης, η Ημερίδα απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας και η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Επιστημονικά Υπεύθυνη για την Ημερίδα είναι η κα. Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ.

Για δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Νοσηλευτικής Διεύθυνσης στο τηλέφωνο 210 618 4155.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να δείτε το Πρόγραμμα της Διαδικτυακής Ημερίδας εδω.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανεβείτε με τη σκάλα για να ζήσετε περισσότερο [μελέτη]
Η μοναξιά αυξάνει τον κίνδυνο θνητότητας σε επιζώντες από καρκίνο
CoViD-19: Συχνότερη η απώλεια όσφρησης μετά από μόλυνση με παραλλαγή Άλφα