Στον όμιλο Affidea, η υγεία είναι πάνω από όλα. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εξεταζόμενους, η Affidea  στέκεται στο πλευρό της πολιτείας και συνεισφέρει στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας με όλους τους τρόπους και τα διαθέσιμα μέσα.

''Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, και λόγω των έκτακτων συνθηκών έξαρσης της πανδημίας, ο όμιλος Affidea προσφέρει την ανίχνευση του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για όλη την οικογένεια, για την άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση των εξεταζομένων.''

Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης στην Affidea διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν ραντεβού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων της Affidea, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-25 λεπτά.

‘’Το δίκτυο δειγματοληψίας της Affidea είναι ευρύ, με στόχο την αποσυμφόρηση, την ποιοτική και ασφαλή εξυπηρέτηση των εξεταζομένων. Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και την Κυριακή, σε συγκεκριμένα σημεία.

Οι εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργούνται στον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας, με αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοριακό τεστ  ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR που πραγματοποιείται στην Affidea, ανιχνεύει με ασφάλεια και τις περιπτώσεις με μετάλλαξη Ο.Με σταθερή δέσμευσή μας τη διασφάλιση της ποιότητας, στην Affidea εγγυόμαστε την αξιοπιστία του επιστημονικού πρωτοκόλλου διενέργειας των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων.’’

Οι άνθρωποι της Affidea παραμένουν στη διάθεσή σας καθημερινά. Συγκεκριμένα μπορείτε:

Να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση ηλεκτρονικά μέσω του onlinebooking
Να καλείτε στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί. 
Να στέλνετε e-mail στο [email protected]  ή στο e-mail του κέντρου που σας ενδιαφέρει.