Η ΜΚΟ ΕΠΙΟΝΗ με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ECARIS στο ευρύ κοινό, που χρηματοδοτείται με πόρους της Ε.Ε., και με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Αθλουμένων Νεφροπαθών και το Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού σας προσκαλεί είτε δια ζώσης, είτε εξ’ αποστάσεως να παρακολουθήσετε την παρουσίαση με θέμα ‘‘τι ονομάζουμε νεφρική νόσο και τρόποι πρόληψης και επιβράδυνσης της εξέλιξης αυτής’’.

Ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης Τετάρτη 4-5-2022 και ώρα 17:45, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ανδρέας Καψάλης στην Αίγινα.

Η παρουσίαση του Νεφρολόγου και Επιστημονικού Δ/ντή της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Αίγινας πραγματεύεται τους παράγοντες εκείνους που προκαλούν νεφρική νόσο ή νεφρική ανεπάρκεια, τα διαγνωστικά μέσα έγκαιρης διάγνωσης της νόσου και αναφορά στις μεθόδους που ο θεράπων ιατρός ακολουθεί για την καθυστέρηση της εξέλιξης σε τελικό στάδιο.  Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ζορμπάς Σπυρίδων, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΕΠΙΟΝΗ και Project Manager προγραμμάτων της Ε.Ε..

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα υπάρχει περίπτερο στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας όπου θα διανέμονται φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για την διαχείριση της νεφρικής νόσου, για το πρόγραμμα της Ε.Ε. ECARIS, για τα οφέλη του αθλητισμού για τους νεφροπαθείς  και φυσικά έντυπο υλικόγια την Δωρεά Οργάνων.

link: https://us02web.zoom.us/j/89704039710