Με ιδιαίτερη επιτυχία και περισσότερες από 500 εγγραφές, ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα τέσσερα διαδικτυακά Οφθαλμο-Ογκολογικά κλινικά φροντιστήρια “Ocular Oncology Happy  Hour”, που διοργανώνονται από το Οφθαλμο-Ογκολογικό Κέντρο του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ, με επικεφαλής την Οφθαλμίατρο με εξειδίκευση στην Οφθαλμική Ογκολογία, Δρ. Μαρία Πευκιανάκη.

Συνολικά θα διεξαχθούν τέσσερα διαδικτυακά Οφθαλμο-Ογκολογικά κλινικά φροντιστήρια “Ocular Oncology Happy Hour”,  τα οποία τελούν υπό  την Αιγίδα του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας και του HEAL Academy, της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας του Ομίλου Hellenic Healthcare Group στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές ομιλίες για τους ενδοφθάλμιους όγκους ενηλίκων, μερικών από των πιο γνωστών και διεθνώς αναγνωρισμένων Οφθαλμικών Ογκολόγων που προέρχονται από τα μεγαλύτερα Οφθαλμο-Ογκολογικά Κέντρα παγκοσμίως, καθώς επίσης και ενδιαφέρουσες ομιλίες σε παθήσεις της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού, από καταξιωμένους Έλληνες Χειρουργούς Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς. Αν και η θεματολογία ήταν ιδιαίτερα εξειδικευμένη, το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν έντονο και ο μεγάλος αριθμός των εγγραφών αποτελεί επιτυχία για τη διοργάνωση του πρώτου κλινικού φροντιστηρίου.   

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο του πρώτου επεισοδίου «Ocular Oncology Happy Hour» εδώ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μπορεί να ραγίσει όντως η καρδιά μας;
Επίσκεψη Βιλδιρίδη σε νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Πώς να ξεπεράσω το hangover