Ο πιο απλός τρόπος για να αυξήσετε την πελατεία σας είναι εδώ! Το instadoctor.gr θα γίνει το νέο αγαπημένο εργαλείο για το ιατρείο σας. Επωφεληθείτε τώρα, κερδίζοντας ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ για τα 5 πρώτα ραντεβού σας χωρίς δέσμευση παραμονής!

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα εύρεσης γιατρών που θα λανσαριστεί το καλοκαίρι, έρχεται για να φέρει την επανάσταση στα ιατρικά ραντεβού. Το instadoctor.gr αποτελεί τον πιο εύκολο, οικονομικό και γρήγορο τρόπο για να αυξήσετε την πελατεία σας άμεσα. Μη χάσετε σήμερα τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν και χωρίς καθόλου δεσμεύσεις! Γνωρίστε το και επωφεληθείτε άμεσα της μοναδικής προσφοράς.

Γιατί να επιλέξω το instadoctor.gr:

Νέοι ασθενείς

Προβληθείτε καθημερινά σε χιλιάδες ασθενείς που αναζητούν γιατρό στη περιοχή σας και κερδίστε νέους πελάτες στο ιατρείο σας.

Δωρεάν εγγραφή

Προσφέρουμε σε εσάς δωρεάν εγγραφή μέχρι να λάβετε τα 5 πρώτα ραντεβού σας χωρίς καμία δέσμευση να συνεχίσετε. Μπορείτε να τα ολοκληρώσετε κανονικά και στη συνέχεια αν μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας μπορείτε να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σε κανονική συνδρομή.

Εγγύηση ελάχιστων ραντεβού

Στο instadoctor.gr θα έχετε εγγύηση ελάχιστων ραντεβού ανά συνδρομή. Προχωρώντας σε κανονική, ετήσια συνδρομή θα καλυφθείτε από εγγύηση που σας εξασφαλίζει τον ελάχιστο αριθμό των νέων ραντεβού που θα λάβετε με τη συνδρομή σας. Επομένως δεν μπορείτε να βγείτε ζημιωμένος από την υπηρεσία μας. Αυτό σημαίνει ότι αν περάσει το έτος και για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει τα ελάχιστα εγγυημένα ραντεβού γίνεται δωρεάν επέκταση της συνδρομής σας μέχρι να καλυφθεί ο αριθμός αυτός.

Η καλύτερη τιμή της αγοράς

Στο instadoctor.gr θα έχετε το πιο χαμηλό κόστος συνδρομής της αγοράς. Εξασφαλίστε ακόμα και 50% χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό.

Εύκολη ενημέρωση

Η διαδικασία είναι απλούστατη και άμεση. Οι πολίτες μπορούν να βρουν τον γιατρό που ψάχνουν και να κλείσουν το ραντεβού μαζί του με ένα κλικ και εσείς λαμβάνετε άμεσα email & sms με το ραντεβού που έχει αιτηθεί ο ασθενής και απλά προχωράτε στην αποδοχή του.

Μεγαλύτερη προβολή

Υπάρχει η δυνατότητα για υψηλότερη προβολή στα αποτελέσματα αναζήτησης του instadoctor.gr. Εάν επιλέξετε να κάνετε προώθηση προφίλ θα βγαίνετε πρώτοι στα αποτελέσματα και έπειτα θα εμφανίζονται οι υπόλοιποι "κυκλικά" για να έχουν τον ίδιο χρόνο όλοι σε κάθε θέση.

Επιπλέον προώθηση

Εκτός από την προβολή στο instadoctor.gr μπορείτε να αυξήσετε την προβολή σας, δημοσιεύοντας τα άρθρα σας στο blog μας. Τα άρθρα αυτά όχι μόνο θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά σας και θα προσδώσουν κύρος στις υπηρεσίες σας αλλά θα βοηθήσουν στην αύξηση της προβολής σας μέσα από την ιστοσελίδα μας, τις στοχευμένες marketing εκστρατείες μας και τις μηχανές αναζήτησης.

Φιλική χρήση

Το instadoctor.gr αναμένεται να γίνει η πιο σύγχρονη και φιλική για τους χρήστες πλατφόρμα στην Ελλάδα. Η άκρως εξελιγμένη ιστοσελίδα μας είναι 100% φιλική τόσο προς τους χρήστες όσο και προς τους γιατρούς. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλούστατη και ανά πάσα στιγμή μπορείτε εύκολα να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στο προφίλ και το λογαριασμό σας.

Είμαστε εκεί

Για ό,τι χρειαστείτε υπάρχει εξειδικευμένη και άμεση υποστήριξη. Τηλεφωνικά και μέσω chat θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα σας καθοδηγήσει ώστε να λύσετε κάθε σας πρόβλημα και να προβάλλετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες σας.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Βασίζουμε τη συνεργασία μας σε μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία θα χτίσουμε από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας! Για εμάς κάθε ένας από εσάς αποτελεί μέρος της εταιρείας μας.