Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»   θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Ψωρίαση & Γυναίκα. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις», την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Ψωρίαση πώς επηρεάζει τη σεξουαλική της ζωή» με ομιλήτρια την κα Τίνα Φειδία, Ψυχολόγο MSc Επιστημονικό Συνεργάτη, Α’ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο.
  • «Ψωρίαση & Γυναίκα. Από ποιες άλλες παθήσεις κινδυνεύει» με ομιλήτρια τη  κα Πολυξένη Γιδαροκώστα, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Επιμ. Α’, Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική Π.Γ.Ν. Λάρισα.
  • «Ψωρίαση και εγκυμοσύνη. Ποια είναι η σχέση τους;» με ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Χριστόπουλο, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Επικ. Καθ. Γυναικολογίας & Μαιευτικής ΕΚΠΑ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.