Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Ψωρίαση και Διατροφή», την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/kalipso.gr.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

«Ψωρίαση και διατροφή, τι πρέπει να προσέχουμε» με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Πέτσιο, Κλινικό Διαιτολόγο, Αθλητικό Διατροφολόγο, Master Practitioner Διατροφικών Διαταραχών (NCfED).
«Βοήθεια στη θεραπεία μέσα από την διατροφή» με ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, Κλ. Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, MSc, PhD, Διδάκτορα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Επιστημονικό Συνεργάτη ΤΕΔΔ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου & Α’ Νευρολογική Κλινική Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Καθηγητή Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας