Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμμετέχει στο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου κατά του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά». Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να κάνουν δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία στα 53 Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου, σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

Τα ραντεβού κλείνονται καθημερινές και Σάββατα, ενώ το πρόγραμμα των Διαγνωστικών Κέντρων έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να εξυπηρετούνται την επόμενη ημέρα.

Τα αποτελέσματα εκδίδονται μέσα σε 3 ημέρες, αναρτώνται στην ειδική πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ αλλά μπορούν να αποσταλούν και με email και μπαίνουν και στον Ψηφιακό Φάκελο Υγείας, όπου διατηρείται όλο το ιστορικό εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι εξοπλισμένη με σύγχρονους ψηφιακούς μαστογράφους χαμηλής ακτινοβολίας, ενώ οι εξεταζόμενες έχουν δυνατότητα επιλογής άνδρα ή γυναίκας τεχνολόγου. Όλοι οι συνεργάτες του Ομίλου είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι, έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.