Σε μήνυμα που έχει αναρτήσει σε μέσο Κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι "Πολλά τα τηλεφωνήματα και οι διαμαρτυρίες, από συναδέλφους που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το κλείσιμο των συνταγών Ιουνίου. Όπως φαίνεται το «σύστημα» της ΚΜΕΣ κάποιες ώρες υπολειτουργεί, άλλες δεν λειτουργεί καθόλου, η διεύθυνση του url όπως λέει το σχετικό μήνυμα αγνοείται και το «ανάθεμα» από τους συναδέλφους πάει σύννεφο.
Όμως το να ζητάμε επίσημα πληροφορίες από τον ΕΟΠΥΥ και να αγνοεί την ύπαρξή μας, το να ποιεί την νήσσαν η ΗΔΙΚΑ στις διαμαρτυρίες μας, το να δίνουν οδηγίες για πρωτόγνωρα πράγματα που και οι ίδιοι αγνοούν, το να ψάχνουμε κάθε περίπτωση χωριστά για να δούμε τι φταίει, δεν περιποιεί τιμή ούτε για τους υπεύθυνους αυτού του «έργου» ούτε για τους πάντα «πρόθυμους» εκπρόσωπους του κλάδου.
Παρόλες τις επισημάνσεις του ΦΣΑ προς τον ΕΟΠΥΥ, πως η παράταση συλλογής των συνταγών των μελών του πρέπει να θεωρείται αυτονόητη (αφού επιπλέον το δικό τους σύστημα δεν λειτουργεί), η απάντηση πως οποιαδήποτε καθυστέρηση θα απέβαινε εις βάρος της έγκαιρης πληρωμής θεωρείται απαράδεκτη και η συνέχιση διαλόγου άνευ ουσίας" .

Πολλά τα νεύρα και η κούραση μεγαλύτερη. Μήπως να βρεθεί λύση άμεσα γιατί από την επόμενη εβδομάδα, δεν θα βρίσκονται ούτε με μεγενθυτικό φακό οι αρμόδιοι, καθώς έφτασαν οι διακοπές;

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απάντηση της Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας για τη νοσηλεία και τον θάνατο του Δ. Καλλιάνου
Ερρίκος Ντυνάν: Καρδιολογική επέμβαση σε ασθενή 100 ετών!
Ο ψηφιακός φάκελος ασθενούς, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγάλη παγίδα