Η Medtronic, παγκόσμιος ηγέτης στην ιατρική τεχνολογία, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Καινοτομίας στην Ηλεκτροφυσιολογία» και στόχο την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στην επεμβατική καρδιολογία και συγκεκριμένα στην τεχνική της κατάλυσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εξειδικευμένους γιατρούς, καρδιολόγους/ ηλεκτροφυσιολόγους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις, καινοτομίες, προϊόντα και θεραπείες γύρω από το θέμα της κατάλυσης.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών αναγνωρισμένοι ηλεκτροφυσιολόγοι από καρδιολογικά κέντρα υψηλού κύρους στο εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους Έλληνες συναδέλφους τους, θα συζητήσουν, θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν την τεχνολογική πρόοδο στον κλάδο της ηλεκτροφυσιολογίας.

Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται οι Dr. Erik Ljungström, Skåne University Hospital Lund, Σουηδία, Prof. Dr. Andreas Metzner, University Heart Center Hamburg, Γερμανία, Prof. Dr. Petr Peichl, IKEM Prague, Τσεχία και Prof. Tarvinder Dhanjal, University Hospital Coventry & Warwickshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ο οποίος θα μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Υγειονομικό Σύστημα στη χώρα μας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού
Να τρέχω με τις φτέρνες ή με τις μύτες των δαχτύλων του ποδιού;
Σύσταση για διακοπή των ινσουλινοεκκριτικών φαρμάκων πριν από την επέμβαση