Η καταπολέμηση του άγχους και του στρες, πλέον αποτελεί μια καθημερινή μάχη του ανθρώπινου εγκεφάλου. Τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο οργανισμός στην σύγχρονη εποχή είναι πάμπολλα. Θα μπορούσε να βοηθήσει ένα απολαυστικό ρόφημα σε αυτό τον αγώνα;

Χαλάρωση με ένα ρόφημα; Ναι γιατί όχι, υπέροχη διάθεση απλά και φυσικά με ένα ρόφημα παρασκευασμένο με σύνθεση RELAX, κατατάσσοντας το στα λεγόμενα functional foods, προϊόντα που έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό προτείνει το νέο ρόφημα RELAXATION® από την εξειδικευμένη ελληνική μάρκα ροφημάτων EUBIOTICA που κυκλοφόρησε σε eshops φαρμακείων και τροφίμων, σε όλα τα Φαρμακεία και στα καταστήματα τροφίμων.

Φακελίσκοι με στανταρισμένο το μίγμα των βοτάνων, βρασμένο και έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε το περιεχόμενο σε 300ml νερό, κρύο ή ζεστό, ό,τι προτιμά ο καθένας μας, να το ανακατέψετε και θα έχετε έτοιμο σε χρόνο dt ένα υπέροχο ρόφημα που θα σας χαλαρώσει και ταξιδέψει.

Βρείτε την ηρεμία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τον συνδυασμό βοτάνων που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για ηρεμία και της καταπραϋντικής L-θεανίνης, αυτό το τσάι αποτελεί τη σωστή επιλογή όταν χρειάζεται να χαλαρώσετε.

ΕU-BIOTICA = εὖ-BIOS αλλά και έμπνευση από τη Βόρεια Εύβοια ως φόρο τιμής στον τόπο της πρώτης καλλιέργειας της EUBIOTICA αλλά και τόπο καταγωγής του ιδρυτή της, του κ. Λιακόπουλου Γιάννη.

Mερικές φορές η καλή διάθεση είναι μια γουλιά μακριά... Απολαύστε ένα τσάι από βότανα με ευεργετικά αποτελέσματα! Δείτε όλη την καινοτόμα σειρά των ροφημάτων / τσαγιών EUBIOTICA στο www.amhes.com