Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 27 και συνεχίζεται έως αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης, με τίτλο: «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα», που συνδιοργανώνουν η EstiasiGreece και η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης, στο Lazart Hotel, στην περιοχή Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωποι του κλάδου, άνθρωποι από την γαστρονομία, το marketing, τη διαφήμιση, την πολιτεία, τους θεσμούς τοποθετούνται και συζητούν για την εστίαση ως κυρίαρχο κλάδο στην Ελλάδα, για την άρρηκτη σχέση του με τον τουρισμό, για τους νόμους και τα αδιέξοδα που καλείται να διαχειριστεί, για τον πληθωρισμό και τις συνέπειες του, για την ενέργεια ως μάστιγα της τελευταίας περιόδου, για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, για την φορολογική συμμόρφωση, για τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες που έρχονται να δημιουργήσουν νέες ανάγκες. Πάνω από 20 ενότητες και πάνω από 30 ομιλητές θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα συντονίσει ο Λάζαρος Θεοδωρακίδης, δημοσιογράφος Voria.gr και FLASH RADIO 99,4.

Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο, όπου δοκιμάστηκε ποικιλόμορφα η βιωσιμότητα του κλάδου της εστίασης, οι εκπρόσωποί του θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν λύσεις στα προβλήματα, τις παθογένειες και την καθημερινότητα, αλλά και να θέσουν τους νέους στόχους, να ιεραρχήσουν τις ανάγκες μιας νέας εποχής, μέσα από ένα διήμερο, πανελλήνιο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Info:

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Τίτλος: «Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα»

Δευτέρα 27 Μαρτίου / 10:00-16:00

Τρίτη 28 Μαρτίου / 10:00-14:00

Τοποθεσία : Lazart Hotel , Κολοκοτρώνη 16, Σταυρούπολη

Συνδιοργάνωση: EstiasiGreece και Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης

*Παρακαλούμε, για κρατήσεις συμμετοχής, επικοινωνείτε με τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου: Lazart Hotel / www.lazarthotel.com 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Και τώρα...αγωνιζόμαστε" - Από το σοκ της διάγνωσης, στη μάχη με τον καρκίνο
Μ. Θεμιστοκλέους: Με ποιο νέο όργανο αλλάζουν διοίκηση του ΕΣΥ και υπουργείο Υγείας
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ