Τέσσερα χρόνια μετά από το τελευταίο Πανελλήνιο Συνέδριό της και δύο χρόνια από το Webinar, λόγω της πανδημίας Covid, η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού (Ε.Γ.Ε.ΠΑ.Μ.) επανέρχεται με τη διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο «Διλήμματα και Αντιθέσεις στο μαστό». 

Το Συνέδριο πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 7 και 8 Απριλίου 2023 και συνδιοργανώνεται από την ΕΓΕΠΑΜ, την 1η Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ καθώς και τη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ. Στις 6 Απριλίου θα προηγηθεί επίδειξη χειρουργικών τεχνικών και αποκατάστασης μέσω βιντεοσκοπημένης προβολής στο Αμφιθέατρο της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ.  Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η σύσφιξη των σχέσεων, η ανταλλαγή απόψεων και η ενημέρωση ενός ευρύτερου κοινού.

’Οι εξελίξεις είναι πλέον πιο γοργές από ποτέ, επηρεάζοντας σαφώς και τον τομέα της Χειρουργικής Μαστού. Στα χρόνια που πέρασαν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές, η γνώση και η εμπειρία μας εμπλουτίστηκαν και η σκέψη μας έγινε βαθύτερη. Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΓΕΠΑΜ και τα μέλη της, δεν έμειναν αδρανή.  Διάφορα σεμινάρια και συνέδρια τέθηκαν υπό την αιγίδα της εταιρείας, ενώ σημαντική ήταν και η ενασχόληση με την εκπαίδευση και την έρευνα. 

Τα διλήμματα και οι αντιθέσεις είναι πλέον αρκετά, τόσα που έγινε προσπάθεια να μπουν στο πρόγραμμα μόνο τα κυριότερα ενώ υπάρχουν πλέον πολλά νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού τα οποία θα ανακοινωθούν, θα συζητηθούν  και θα ανταλλαγούν απόψεις μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων και Διεθνών Επιστημόνων του κλάδου, μεταξύ αυτών και των Καθηγητών Virgillio Sacchini, Frederic Amant και Wolfgang Janni’’.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας