Οι κλάδοι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και τα μέλη τους θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες και τη νομοθεσία. Τα ηλεκτρονικά φαρμακεία, για παράδειγμα, δεν μπορούν να πωλούν διαδικτυακά Μη συνταγογραφούμενα σκευάσματα γιατί πολύ απλά είναι φάρμακα και άρα η αλόγιστη χρήση τους μπορεί να έχει και μη αναστρέψιμες δυσάρεστες συνέπειες. Η πλειονότητα των μελών του κλάδου τηρεί τη νομοθεσία. 

Το ζήτημα είναι αυτοί που καταστρατηγούν τους νόμους κατά βούληση με στόχευση στο κέρδος. Και στην πάταξη αυτών πρέπει να έχουν σαφή θέση και οι εταιρείες αλλά πριν από όλους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους και ο ΕΟΦ. Διαφορετικά, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Χρόνιες ασθένειες και τρίτη ηλικία τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς ιατρικών αερίων
Δωρεάν κλινική εξέταση στο «Γεώργιος Παπανικολάου» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής
Δήμος Αθηναίων και Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ενώνουν δυνάμεις για την πρόληψη και τη στήριξη των ογκολογικών ασθενών