Το Greece Race for the Cure®, ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Μπορείς να συμμετέχεις αν αγαπάς το τρέξιμο, αν σου αρέσει το περπάτημα, μα πάνω από όλα αν θέλεις να προσφέρεις στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Γιατί το Greece Race for the Cure® είναι ένας αγώνας για όλες και όλους και μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!

Πάρε και εσύ μέρος στη διοργάνωση-θεσμό που τα τελευταία 15 χρόνια γεμίζει τους δρόμους αισιοδοξία και γιόρτασε μαζί μας τη ζωή.

Φέτος, η εκκίνηση του Greece Race for the Cure® θα σηματοδοτήσει παράλληλα και την έναρξη του Μήνα Οκτωβρίου, που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας.

Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®.

Δήλωσε Συμμετοχή

Οι εγγραφές για το 15 ο Greece Race for the Cure® πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ.

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt* της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο κατάθλιψης στην περιεμμηνόπαυση [μελέτη]
Κ. Φουντουλάκης: Βία, γυναικοκτονίες και πρόσημο φύλου
Οι υποστηρικτές του Eliza δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας