Το  www.bookadoc.gr είναι το νέο online Πανελλαδικό δίκτυο Γιατρών/ Επαγγελματιών υγείας/ Διαγνωστικών κέντρων και λοιπών ιατρικών παρόχων. Έχει ως στόχο τη διευκόλυνση, την άμεση και αξιόπιστη πρόσβαση ασθενών και μη, σε ένα αυξανόμενο δίκτυο Γιατρών/ Επαγγελματιών υγείας και Διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα. Το www.bookadoc.gr, καλύπτει όλο το φάσμα των Υπηρεσιών υγείας που χρειάζεται ένας ασθενής.

Το πιο σημαντικό του πλεονέκτημα είναι ότι αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του Γιατρού και του Ασθενή 24 ώρες το 24ωρο και συμμετέχει στο χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης & ασφάλειας, μέσα από τη δημιουργία του ψηφιακού προφίλ του Γιατρού/ Επαγγελματία Υγείας – Διαγνωστικού κέντρου, στη Google και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες  που διαθέτει (Site, Social Media).

Γιατί να ενταχθείς στο δίκτυο Γιατρών – Διαγνωστικών κέντρων του bookadoc24/7;

  1. Οι εκπρόσωποι του Τηλεφωνικού – Συντονιστικού μας κέντρου, με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ασθενών, προγραμματίζουν τα ραντεβού στα ιατρεία που επιθυμούν 24/7|365.
  2. Διαμορφώνουμε ένα πλήρες επαγγελματικό ψηφιακό προφίλ του Γιατρού – Διαγνωστικού κέντρου, βάσει ειδικότητας, εξειδίκευσης και εμπειρίας. Πώς:
  • Αποτυπώνουμε το αναλυτικό βιογραφικό σας, αναφέροντας τις σπουδές, την επιστημονική κατάρτιση, την επαγγελματική εμπειρία & την εξειδίκευση,  με την συνδρομή έμπειρης ομάδας κειμενογράφων του bookadoc24/7.
  • Παρέχουμε τη δυνατότητα επαγγελματικής φωτογράφισης του ιατρείου, του ιατρικού εξοπλισμού σας και του Γιατρού/ Επαγγελματία Υγείας – Διαγνωστικού κέντρου.
  • Καταχωρούμε την ιδιωτική σας αμοιβή.
  • Συμπληρώνουμε το ωράριο λειτουργίας του Ιατρείου – Διαγνωστικού κέντρου.
  1. Αποτυπώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρετε και τις εξειδικεύσεις σας.
  2. Εντάσσουμε ιατρικά άρθρα στην ιστοσελίδα μας και στα social media, βάσει των θεμάτων στα οποία έχετε εστιάσει το επιστημονικό σας ενδιαφέρον.
  3. Διαμορφώνουμε διαδικασίες SEO με μετρήσιμα αποτελέσματα, στο προφίλ σας και σε κάθε ιατρικό άρθρο, με σκοπό την αποτελεσματική εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης.
  4. Δημιουργούμε εξατομικευμένες στρατηγικές διαφήμισης με ειδική στόχευση στα Social Media (Facebook & Instagram) για τους συνεργάτες μας.

 

Η αποτελεσματική διαχείριση όλων των παραπάνω υπηρεσιών - διαδικασιών έχει ήδη δημιουργήσει το νέο σας πελατολόγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας από τις 8:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

στο 211 100 1415 ή ζητήστε από έναν Συνεργάτη μας να επικοινωνήσει μαζί σας  https://bookadoc.gr/partners/ .

 

more info:

www.bookadoc.gr

https://www.facebook.com/bookadocgr

https://www.instagram.com/bookadoc.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι τροφές που μας ενυδατώνουν
Γονιδιακή μετάλλαξη μπορεί να δείχνει προς νέα γενετική μορφή της νόσου Alzheimer
Γονιδιακή θεραπεία βελτίωσε την όραση σε ανθρώπους με κληρονομική τύφλωση