Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, πραγματοποίησε συναυλία στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη. Με ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα οι  ωφελούμενοι του Ασύλου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές ξεχνώντας, έστω και για λίγο, τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα δημιούργησαν ένα εορταστικό κλίμα που πρόσφερε χαρά, ψυχαγωγία και ξεγνοιασιά στους περιθαλπόμενους και στο προσωπικό του Ασύλου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και την αγαπημένη ηθοποιό κα. Ελένη Καρακάση, η οποία ερμήνευσε γνωστά τραγούδια με τη συνοδεία της Pfizer Hellas Band.

H ανάγκη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων για χαρά και ψυχαγωγία αυτές τις ημέρες των γιορτών γίνεται ακόμα πιο έντονη και οι δράσεις της Pfizer Hellas Band κάθε χρόνο αποσκοπούν στο να συμβάλλουν στην  πνευματική και ψυχική ανακούφιση και αποσυμπίεση αυτών των συνανθρώπων μας.

«Οι ημέρες των  Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης και προσφοράς. H Pfizer Hellas Band φροντίζει μέσα από τις μελωδίες της  να προσφέρει αισιοδοξία  και χαμόγελα σε μια περίοδο που κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά της εορταστικής περιόδου. Είμαστε περήφανοι που με τη μουσική μας καταφέρνουμε έστω και για λίγο να κάνουμε τους συνανθρώπους μας να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να «ταξιδέψουν» σε ένα κόσμο ευχάριστων συναισθημάτων. Η ευτυχία που αντικρύσαμε στα πρόσωπα των συμπολιτών μας στο Άσυλο Ανιάτων είναι η απόλυτη αποτύπωση της έννοιας της προσφοράς και της Αγάπης των Χριστουγέννων», ανέφερε ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της Pfizer Hellas Band.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά