Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, στο Glasshouse του Athens City Events, η εκδήλωση “Nikol Panagiotou for Celebrate Love”.

Η βραδιά αποτέλεσε μια ξεχωριστή συνάντηση μόδας και κοινωνικού μηνύματος, με επίκεντρο την αγάπη, την αποδοχή και την ορατότητα. Το concept της πασαρέλας βασίστηκε στη συμμετοχή ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προκλήσεις ψυχικής υγείας, αναδεικνύοντας μέσα από τη μόδα τη δύναμη, την ευαισθησία και την προσωπική τους διαδρομή.

Το  “Nikol Panagiotou for Celebrate Love” ανέδειξε τη μόδα ως μια ζωντανή πλατφόρμα έκφρασης, συμπερίληψης και ενδυνάμωσης. Η πασαρέλα μετατράπηκε σε έναν χώρο όπου κάθε συμμετέχων είχε τη δυνατότητα να σταθεί με αυτοπεποίθηση, να μοιραστεί τη δική του παρουσία και να γιορτάσει την αγάπη προς τον εαυτό, προς τους άλλους και προς τη ζωή.

H Νικόλ Παναγιώτου και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ δημιούργησαν μια βραδιά με ουσία, ευαισθησία και ξεκάθαρο μήνυμα. Μέσα από τη συμμετοχή ανθρώπων με προσωπικές διαδρομές γύρω από την ψυχική υγεία, η πασαρέλα απέκτησε έναν διαφορετικό ρόλο: έγινε χώρος αποδοχής, δύναμης και αληθινής σύνδεσης. Η μόδα λειτούργησε ως αφορμή για να ακουστεί κάτι βαθύτερο∙ ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να σταθεί στο φως, με τη δική του ιστορία, τον δικό του ρυθμό και τη δική του ομορφιά.

Η Νικόλ Παναγιώτου, Ενδυματολόγος δήλωσε:

«Το Celebrate Love δεν ήταν απλώς ένα fashion show. Ήταν μια υπενθύμιση ότι η μόδα μπορεί να γίνει μέσο έκφρασης, αποδοχής και ενδυνάμωσης. Οι άνθρωποι που περπάτησαν στην πασαρέλα δεν παρουσίασαν μόνο ρούχα· παρουσίασαν τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και την αυθεντικότητά τους.

Πιστεύουμε ότι η πραγματική ομορφιά γεννιέται όταν νιώθουμε ότι μας βλέπουν, μας ακούν και μας αποδέχονται. Η μόδα έχει τη δύναμη να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, να ανοίξει διάλογο και να αγγίξει την ψυχή. Μέσα από το Celebrate Love, θελήσαμε να αναδείξουμε ότι η προσφορά δεν είναι μια πράξη φιλανθρωπίας, αλλά μια πράξη ισότητας, συμπερίληψης και αγάπης προς τον άνθρωπο. Γιατί όταν δίνουμε χώρο σε κάθε άνθρωπο να λάμψει, κερδίζουμε όλοι ως κοινωνία.»

Ο Νίκος Μπαλτάς, Γενικός Διευθυντής της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ δήλωσε: 

« Το όραμά μας είναι μια ψυχική υγεία γεμάτη φως. Μια ψυχική υγεία που δεν περιορίζεται μόνο στην επούλωση των τραυμάτων, αλλά δίνει στους ανθρώπους τη δύναμη να ονειρεύονται, να δημιουργούν και να κοιτούν το μέλλον με αισιοδοξία. Πιστεύουμε ότι η πραγματική αλλαγή ξεκινά όταν, πέρα από τις δυσκολίες του παρελθόντος, καταφέρνουμε να χτίσουμε νέες εμπειρίες, νέες σχέσεις και νέες προοπτικές ζωής.

Κάθε δράση που δημιουργεί σύνδεση, συμμετοχή, χαμόγελα και ελπίδα μάς φέρνει πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο. Και το Celebrate Love αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας. Μια γιορτή γεμάτη ζωντάνια, δημιουργικότητα, αποδοχή και αισιοδοξία, που μας υπενθυμίζει ότι κάθε άνθρωπος έχει δυνατότητες που αξίζουν να αναδειχθούν. Γιατί η ψυχική υγεία δεν είναι μόνο η απουσία του πόνου. Είναι και η παρουσία της ελπίδας.»

Στη δράση συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους οι σχεδιαστές Anthi Kardara, Project Soma, La Voltaira, BLANTHE, GAD και DEZIGN, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας πολυφωνικής και εκφραστικής πασαρέλας, όπου η μόδα λειτούργησε ως κοινός τόπος δημιουργίας, ταυτότητας και συναισθήματος.

Πολύτιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το Salty PR agency, το Athens City Events, η Felicia Boutique Floral Designers, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Δειπνοσοφιστήριον, οι οποίοι συνέβαλαν στην άρτια υλοποίηση και τη συνολική εμπειρία της βραδιάς.

Το styling της εκδήλωσης επιμελήθηκαν η Νικόλ Παναγιώτου και η Ανθή Παπά. Το hair styling ανέλαβε η ομάδα του Papel Hair Boutique, ενώ το make-up επιμελήθηκε η ομάδα του NoFilter Project. Τη μουσική επιμελήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Τριανταφύλλου.  Όλες οι ομάδες συμμετείχαν αφιλοκερδώς, προσφέροντας το ταλέντο, τον χρόνο και τη δημιουργικότητά τους για την υποστήριξη του σκοπού της δράσης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, της τέχνης, των media, της δημιουργικής βιομηχανίας και της κοινωνικής προσφοράς, στηρίζοντας με την παρουσία τους μια πρωτοβουλία με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Το “Nikol Panagiotou for Celebrate Love” ήταν μια βραδιά με πραγματικό λόγο ύπαρξης. Μια στιγμή όπου η δημιουργία συνάντησε την ανθρώπινη εμπειρία και έδωσε χώρο σε ιστορίες που συχνά μένουν αθέατες. Με σεβασμό, φροντίδα και αυθεντικότητα, η πασαρέλα έγινε ένας χώρος αποδοχής και δύναμης, υπενθυμίζοντας ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να φαίνεται, να ακούγεται και να στέκεται με αξιοπρέπεια μέσα στη δική του διαδρομή.

Η Νικόλ Παναγιώτου και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του “Nikol Panagiotou for Celebrate Love”. Τους ανθρώπους που περπάτησαν στην πασαρέλα και μοιράστηκαν με γενναιότητα την παρουσία τους, τους σχεδιαστές που έντυσαν αυτή τη διαδρομή με δημιουργία και ευαισθησία, τους υποστηρικτές και συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα στο όραμα της δράσης, καθώς και τις ομάδες hair styling και make-up που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, προσφέροντας τον χρόνο, το ταλέντο και τη φροντίδα τους. Η συμβολή όλων υπήρξε καθοριστική για μια βραδιά που δεν περιορίστηκε στην εικόνα, αλλά άφησε ουσιαστικό αποτύπωμα.

Με κοινό όραμα την αποδοχή, τη συμπερίληψη και την ενδυνάμωση, η δράση ανέδειξε πως η μόδα μπορεί να γίνει χώρος συνάντησης, έκφρασης και αγάπης,  ένας χώρος όπου κάθε ιστορία έχει θέση.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σωματείο εργαζομένων "Αττικόν": Οφείλονται στο προσωπικό 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!
Ρύζι, πατάτες και ζυμαρικά: Ποιο είναι χειρότερο για το σάκχαρο;
Διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα ''Ανθρώπινα Δικαιώματα και Τεχνολογία''