Φάκελοι

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 15:40

Ενίσχυση των επενδύσεων, άρση των στρεβλώσεων

Πώς μπορεί να ενισχυθεί, με πολλαπλά οφέλη για όλους, η ήδη ισχυρή δυναμική που επιδεικνύουν οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 15:30

Ένας «οδικός χάρτης» για τη φαρμακευτική περίθαλψη

Τα βήματα για ένα βιώσιμο και αποτελεσματικό σχέδιο.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 15:10

Αποδοτική φαρμακευτική περίθαλψη με 4 παρεμβάσεις

Η μεταρρύθμιση στην πολιτική φαρμάκου μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη της οικονομίας και να οδηγήσει σε καλύτερη υγεία του πληθυσμού.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 14:50

DEMO ΑΒΕΕ: Θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας

Η DEMO, στηριζόμενη στη μακροπρόθεσμη στρατηγική της και στα στέρεα θεμέλιά της, ήδη από τον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσε ένα εξαετές επενδυτικό πρόγραμμα-μαμούθ, ύψους 356 εκατ. ευρώ.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 14:40

UNI-PHARMA & InterMed: Δράση σε τρεις άξονες

Η καινοτομία, η έρευνα και η υπευθυνότητα είναι τα οχυρά του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 23:20

Τρεις αρχές για την επόμενη μέρα στην υγεία και την οικονομία

Υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, ενίσχυση του πρωτογενή τομέα τροφίμων και φαρμάκων: αυτές οι τρεις αρχές είναι που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε εταιρική δράση και αυτές είναι οι αρχές που κάνει πράξη και προασπίζεται ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, μέσω των εταιρειών του, Uni-pharma και InterMed.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 21:29

Ώρα μηδέν για την υγεία

Η πανδημία του Covid-19 ήρθε σαν το… κερασάκι στη τούρτα για το ελληνικό σύστημα υγείας και την αγορά φαρμάκου. Κι αυτό γιατί οδήγησε στα όρια μια κατάσταση επιβαρυμένη ήδη από τη μακροχρόνια οικονομική κρίση, τη γήρανση του πληθυσμού και τη συνακόλουθη αύξηση των σχετικών δαπανών, από την υπερφορολόγηση των εταιρειών, την πρακτική των clawback & rebates. Για τους λόγους αυτούς, όπως τονίζει ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΣΦΕΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Winmedica, απειλείται η βιωσιμότητα του συστήματος και απαιτούνται επειγόντως γενναίες αποφάσεις.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 20:08

Η ανάπτυξη απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις

Η ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων DEMO τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή και αδιαμφισβήτητη. Όμως, η κρίση της πανδημίας του Covid-19 ανέδειξε με τον πλέον απαιτητικό τρόπο τα ποιοτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, η οποία πλέον επιταχύνει το επενδυτικό της πρόγραμμα για να ανταποκριθεί με ανάλογη επιτυχία σε ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 16:36

Η αγορά φαρμάκου ζητά αλλαγές

Τον κίνδυνο να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για σημαντικές βελτιώσεις στο σύστημα υγείας, επισημαίνουν εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς φαρμάκου. Καθώς η χώρα αντιμετώπισε με επιτυχία την πανδημία, σημειώνουν, ορισμένες στοχευμένες αλλαγές στο υπάρχον πλαίσιο μπορούν αφενός να αναβαθμίσουν όλο το σύστημα υγείας, αφετέρου να κάνουν πιο αποδοτικό τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 13:18

Η ELPEN δίπλα στους ασθενείς και στην ελληνική κοινωνία

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ELPEN ανέλαβε από την πρώτη στιγμή ενεργό δράση για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ευελπιστώντας στη νικηφόρα έκβαση του αγώνα ενάντια στον Covid-19, η ELPEN συνεχίζει να στέκεται δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στον Έλληνα ασθενή και στην ελληνική κοινωνία για όσο ακόμα χρειαστεί.