Εκπτώσεις 60% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου σε εξετάσεις για έλεγχο της οστεοπόρωσης, παρέχει το Ιασώ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης, από την ερχόμενη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ως και τέλη του μήνα.

Πιο αναλυτικά, η έκπτωση θα παρέχεται:

  • σε μέτρηση οστικής πυκνότητας σε ΟΜΣΣ , για άτομα <65 ετών
  • σε μέτρηση οστικής πυκνότητας σε αριστερό ισχίο, για άτομα > 65 ετών
  • σε πακέτο βιοχημικών δεικτών οστεοπόρωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιασώ General, η οστεοπόρωση είναι μια συνηθισμένη πάθηση που προσβάλλει εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε όλο τον πλανήτη.Χαρακτηρίζεται από χαμηλή οστική μάζα και καταστροφή της δομής του οστίτη ιστού που κάνει εύθραυστα τα οστά και οδηγεί σε κατάγματα κυρίως του ισχίου, της σπονδυλικής στήλης και του καρπού (διαταραχή της ποιότητας και της ποσότητας του οστού).

Δυστυχώς, η οστεοπόρωση δεν προειδοποιεί με ιδιαίτερα συμπτώματα στα αρχικά στάδια της νόσου. Εξελίσσεται σιωπηλά με τα χρόνια και γι' αυτό ονομάζεται 'σιωπηλή επιδημία'. Τα σοβαρά συμπτώματα της νόσου εκδηλώνονται κυρίως μετά την εμφάνιση των καταγμάτων.

Η σωστή διάγνωση της οστεοπόρωσης και η θεραπεία ξεκινά από την επίσκεψη στον ειδικό γιατρό.

Στο Ιασώ General λειτουργεί ειδικό τμήμα Οστεοπόρωσης, για πρώιμη διάγνωση, θεραπεία και συνολική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της πάθησης

Το τμήμα οστεοπόρωσης λειτουργεί καθημερινά, με ραντεβού.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα
Απολαύστε το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε