Με τα προϊόντα Σόγιας Fytro η περίοδος της νηστείας γίνεται πιο εύκολη, πιο νόστιμη και ισορροπημένη. Τα προϊόντα Σόγιας Fytro είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών πρωτεϊνών, αποτελώντας έτσι ένα πολύ καλό υποκατάστατο των ζωικών προϊόντων.

Επιπλέον, περιέχουν φυτικές ίνες, περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες. Δοκιμάστε:

  • Ρόφημα Σόγιας Fytro με Ασβέστιο: μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα στο πρωινό σας, αλλά και σε κάθε μαγειρική ή ζαχαροπλαστική συνταγή. Αναζητήστε το στα ράφια των super market με έκτπωση 0,50€!
  • Μακαρόνια & Κριθαράκι Σόγιας Fytro : μια γευστική και υγιεινή εναλλακτική πρόταση ζυμαρικών ιδανική για την περίοδο της νηστείας, καθώς το αλεύρι σόγιας που περιέχουν είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες, και συμβάλλει στη δημιουργία αισθήματος κορεσμού.
  • Σόγια Κεμπάπ & Σόγια Κιμά Fytro : δύο γευστικές προτάσεις που συναγωνίζονται επάξια το κρέας και προσφέρουν λύσεις για νόστιμα και ισορροπημένα πιάτα! Αποτελούν πηγές μαγνησίου το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση γερών οστών.

Απολαύστε τα διαθρεπτικά οφέλη της σόγιας, βάζοντας τα προϊόντα Σόγιας Fytro στη διατροφή της Σαρακοστής, και όχι μόνο! Βρείτε εύκολες και υγιεινές συνταγές για όλη την οικογένεια στο site http://www.fytro.com.gr/.

Καλή και νόστιμη νηστεία!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ψυχολογική βοήθεια από το τηλέφωνο βοηθά στην καταπολέμηση της μοναξιάς και της κατάθλιψης των ηλικιωμένων [μελέτη]
Τα φάρμακα GLP-1RA για διαβήτη συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο πνευμονίας εξ εισροφήσεως μετά από ενδοσκόπηση [μελέτη]
Η παχυσαρκία στην παιδική ηλικία διπλασιάζει τις πιθανότητες για μελλοντική εμφάνιση πολλαπλής σκλήρυνσης [μελέτη]