Το Πρώτο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και την Αναπαραγωγή θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 26 ως τις 28 Οκτωβρίου στο Intercontinental Aphrodite Hills Hotel στην Πάφο.

Το 1st Mediterranean Congress on Human Sexuality and Reproduction ενθαρρύνει και υποστηρίζει τα υψηλότερα πρότυπα της πρακτικής, της έρευνας, της εκπαίδευσης και της ηθικής στη μελέτη της ανθρώπινης σεξουαλικής λειτουργίας και δυσλειτουργίας.

Είναι το Πρώτο Μεσογειακό Συνέδριο για τη Σεξουαλική Υγεία και την Αναπαραγωγή – ένα Κυπριακό Συμπόσιο για τη Σύγκρουση των Φύλων και τη Σύγκρουση των Εθνών. Ειδικοί από όλο τον κόσμο - επιστήμονες, κλινικοί ιατροί στον τομέα της ουρολογίας, ανδρολογίας, γυναικολογίας, της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής- θα συζητήσουν τα τελευταία ερευνητικά πορίσματα και στοιχεία στη σεξουαλική ιατρική.

Το συνέδριο οργανώνεται από την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και την Κυπριακή Ουρολογική Εταιρία σε συνεργασία με την Ελληνική Ουρολογική Εταιρία, την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία, την ΜΑΒ (Mediterranean Andrological Board) και το Mediterranean Continence Foundation και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.mccsr.gr/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο διαβήτης κύησης επηρεάζει τα νεογνά
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Ποιες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να κάνουν επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού [εγκύκλιος]