Επιστημονική ημερίδα για το Γλαύκωμα, τις παθήσεις του Αμφιβληστροειδούς και τη Διαθλαστική Χειρουργική διοργανώνει στις 15 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet) το ΟΜΜΑ Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Στην ημερίδα, που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΕΛΙΑ, θα παρουσιαστούν ιατρικά θέματα αιχμής όπως είναι η θεραπευτική χρήση των βλαστοκυττάρων σε γενετικές παθήσεις. Επίσης θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις σχετικά με τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση του καταρράκτη και του κερατοκώνου, την αντιμετώπιση των αποφρακτικών αγγειοπαθειών του Σακχαρώδους Διαβήτη, της Ηλικιακής εκφύλισης της Ωχράς Κηλίδας, το γενετικό έλεγχο για οφθαλμολογικές παθήσεις, τα νεότερα στην διαθλαστική χειρουργική και τη σύγχρονη διάγνωση του Γλαυκώματος.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης αναλυτικές παρουσιάσεις ιδιαίτερων περιστατικών που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία στο ΟΜΜΑ.

Η ημερίδα, στην οποία συμμετέχουν περί των 40 ομιλητών, θα μεταδίδεται ζωντανά στο: http://www.ommavision.gr και στο Web Tv: http://www.hellasnews.tv/

Η  εκδήλωση είναι υπο την αιγίδα της 'Ενωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΟΜΜΑ στο τηλέφωνο 210-6755850 μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας