Το θέατρο ΑΜΙΡΑΛ και η Εταιρεία νόσου Alzheimer Αθηνών διοργανώνουν δύο ειδικές βραδιές θεάτρου αφιερωμένες στους ανθρώπους με νόσο Αλτσχάιμερ. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της Εταιρείας, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τη νόσο Αλτσχάιμερ, που είναι η επιδημία του 21ου αι.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώρα 20:00 θα παιχτεί στο θέατρο ΑΜΙΡΑΛ (Αμερικής 11, Κολωνάκι) η παράσταση του έργου του Χάρη Ρώμα, 'Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου', με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Κουρή, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και την Πηνελόπη Πλάκα.

Γενική είσοδος 16 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων τηλ. : 210 3639385

Tα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος 'Φροντίδα στο σπίτι για ανοϊκούς ασθενείς' της Εταιρείας νόσου Alzheimer Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε το 2002 από συγγενείς ανοϊκών ασθενών και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη νόσο.

Πληροφορίες για την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών και το έργο της, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook - http://www.facebook.com/AlzheimerAthens και στο http://www.alzheimerathens.gr/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;