Το Revivogen® είναι η πιο αποτελεσματική αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση και περιέχει 100% φυσικά συστατικά.

Σχεδιασμένο από τον Καθηγητή Δερματολογίας Dr. Alex Khadavi, το Revivogen® έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες πως αναστέλλει την τριχόπτωση και οδηγεί σε επανέκφυση μαλλιών σε 88% των ασθενών που το χρησιμοποίησαν.
Με το Revivogen®, αποκτάτε μέσα σε λίγους μήνες ξανά τα μαλλιά που είχατε 3-5 χρόνια νωρίτερα!

Δερματολογικά εξελιγμένο να χτυπά την τριχόπτωση στη ρίζα της.

Η τριχόπτωση, και στα δύο φύλα, οφείλεται στην παραγωγή της ορμόνης DHT που δρα στη ρίζα των μαλλιών και προκαλεί σταδιακή σμίκρυνση και τελικά απώλεια των τριχών. Το Revivogen® Natural Scalp Therapy, περιέχει ΜΟΝΟ φυσικά συστατικά και μειώνει κατά 90% την παραγωγή της DHT, πιο ισχυρά ακόμα και από τα συνθετικά φάρμακα!

Το Revivogen® Natural Scalp Therapy σταματά την τριχόπτωση και ενδυναμώνει σταδιακά τα τριχοθυλάκια, που αρχίζουν να παράγουν ξανά κανονικά και υγιή μαλλιά.

Εργαστηριακές και κλινικές ιατρικές μελέτες έχουν αποδείξει πως τα φυσικά συστατικά του Revivogen® Natural Scalp Therapy έχουν ακόμα πιο ισχυρή δράση από αυτή των φαρμακευτικών ουσιών, χωρίς όμως τις παρενέργειές των φαρμάκων.

Το Revivogen® Natural Scalp Therapy εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα, δεν λιπαίνει το δέρμα ή τα μαλλιά, είναι απολύτως ασφαλές και φυσικό προϊόν και χρησιμοποιείται με απόλυτη ασφάλεια από άνδρες & γυναίκες.

Για περισσότερες πληροφορίες www.revivogen.gr  και στο 801-11-80.56000.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα