Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ γιορτάζει μαζί με όλες τις γυναίκες και προσφέρει μία μαστογραφία ή ένα υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης στη συμβολική τιμή των 15 € η κάθε εξέταση.

Οι παροχές υγείας θα δοθούν σε όσες γυναίκες επισκεφτούν τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι), ΛΗΤΩ (Αθήνα) και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου, Υγείαnet Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και Υγείαnet Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι), το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Όλες οι γυναίκες που θα επισκεφθούν μια από τις πέντε εγκαταστάσεις του Ομίλου το Σάββατο 8 Μαρτίου, θα παραλάβουν το δικό τους ατομικό κουπόνι με τις εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μετά από τηλεφωνικό ραντεβού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι παροχές υγείας ισχύουν και για όσες γυναίκες επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ: www.hygeia.gr , www.mitera.gr  και www.leto.gr, όπου μπορούν να συμπληρώσουν τις ειδικές φόρμες συμμετοχής και κατόπιν με ραντεβού, να διενεργήσουν τις εξετάσεις.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες. Με κεντρικό μήνυμα «Η πρόληψη είναι δύναμη», στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε με κάθε τρόπο αυτό το πολύτιμο αγαθό καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Προκαλεί ο ιός των κονδυλωμάτων πρόβλημα στην καρδιά;
Έχετε πρόβλημα με την ακοή σας; Ελέγξτε το σάκχαρό σας
Γιατί έχουμε λιγότερη όρεξη σε υψηλές θερμοκρασίες [έρευνα]