Το Bepanthol αντιηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου- Σώματος παρέχει αποτελεσματική προστασία τόσο από τη UVA όσο και από τη UVB ακτινοβολία. Περιέχει προβιταμίνη Β5 και άλλα ενυδατικά συστατικά που βοηθούν την ενυδάτωση του δέρματος και το προστατεύουν από την αφυδάτωση. Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, μια από τις γνωστές αιτίες πρόωρης γήρανσης. Το Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Bepanthol έχει ελεγχθεί δερματολογικά για αντιδράσεις ευαισθησίας και φωτοευαισθησίας και έχει βρεθεί να είναι κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο για όλη την οικογένεια. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των τριών ετών. 

Το Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Bepanthol πληροί τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COLIPA Recommendation No23) για το δείκτη προστασίας των αντιηλιακών προϊόντων: O δείκτης προστασίας από την UVA υπεριώδη ακτινοβολία να είναι τουλάχιστον το 1/3 του δείκτη προστασίας από την UVB υπεριώδη ακτινοβολία (SPF).

Το αντιηλιακό Γαλάκτωμα Bepanthol ® :

  • Είναι δερματολογικά ελεγμένο
  • Είναι υποαλλεργικό
  • Είναι αδιάβροχο
  • Δεν περιέχει άρωμα και parabens

Θα το βρείτε σε συσκευασία 200 ml.

Με την εγγύηση της Bayer.

Σχετικά με τον Τομέα υγείας της Bayer (Bayer HealthCare)

Ο όμιλος Bayer είναι μία διεθνής επιχείρηση με κύριες δραστηριότητες στο πεδίο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer HealthCare, τομέας της εταιρίας Bayer AG, με ετήσιες πωλήσεις άνω των 18.9 δισεκατομμυρίων (2013), είναι μία από τις παγκοσμίως κυρίαρχες, πρωτοπόρες εταιρίες στη βιομηχανία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ιατρικών προϊόντων και εδρεύει στο Leverkusen της Γερμανίας. Η εταιρεία συνδυάζει τις παγκόσμιες δραστηριότητες των τμημάτων της υγείας των ζώων, της υγείας των καταναλωτών, της ιατρικής περίθαλψης και των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ο σκοπός της Bayer HealthCare είναι να εφεύρει, να αναπτύσσει, να παρασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα που συμβάλλουν παγκοσμίως στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και των ζώων. Η Bayer HealthCare απασχολεί παγκόσμια, εργατικό δυναμικό που υπερβαίνει τους 56.000 εργαζομένους (31 Δεκ, 2013) σε παραπάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.bayerhealthcare.com.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα