Η Boehringer Ingelheim Ελλάς, μετά από την επιτυχία του περσινού TweetChat που διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για το άσθμα, και θέλοντας να ενισχύσει τη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα νόσων, πρόληψης και αντιμετώπισης, συνεχίζει τη δράση της στα Social media πραγματοποιώντας το δεύτερο TweetChat στην Ελλάδα με θέμα το Άσθμα.

Το TweetChat θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου 2015 (hashtag συνεδρίου: #24pneumo2015), την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 15:00 – 16:00.

Επίσημοι καλεσμένοι σε αυτή την online, διαδραστική συζήτηση θα είναι οι Συντονιστές της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ, Πνευμονολόγοι κ. Σ. Λουκίδης και Π. Μπακάκος. Οι ομιλητές θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν ερωτήσεις, να ακούσουν τις απόψεις των συμμετεχόντων και να ενθαρρύνουν ένα γόνιμο διάλογο σχετικά με σημαντικές ιατρικές και όχι μόνο πλευρές της νόσου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η διάγνωση του άσθματος, η διαχείριση και ο έλεγχος, η βαρύτητα της νόσου και το άσθμα και η καθημερινότητα.

Τρόπος Συμμετοχής

Στο TweetChat μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι υγείας, καθώς και το ευρύ κοινό ακολουθώντας το #AsthmaBreathe το οποίο είναι το hashtag της συγκεκριμένης online συζήτησης.

Η πρόσβαση και η συμμετοχή στη συζήτηση μπορεί να γίνει μέσω Η/Υ, tablet ή smartphone με σύνδεση στο Internet. Κάντε κλικ εδώ: www.twubs.com/AsthmaBreathe  
Η συζήτηση δεν θα υπεισέλθει σε θέματα φαρμακευτικών αγωγών και δεν θα περιληφθούν αναφορές σε φάρμακα ή φαρμακευτικές δραστικές ουσίες.

Ακολουθήστε μας στο Twitter: @boehringergr 
Ή κάντε κλικ εδώ: www.twubs.com/AsthmaBreathe  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο