Απαντήσεις στους ηλικιωμένους του Πειραιά, θα δώσουν οι ειδικοί επιστήμονες του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ», σχετικά με την άνοια, τη νόσο του Alzheimer αλλά και την κατάθλιψη που τόσο συχνά παρατηρείται σε άτομα της Τρίτης ηλικίας.

Οι ενημερωτικές ομιλίες θα γίνουν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ., στο χώρο της Β’ Δημοτικής Κοινότητας στην οδό Δραγάτση 1, στον Πειραιά

Οι ηλικιωμένοι αλλά και τα άτομα του περιβάλλοντός τους ή οι φροντιστές τους που θα παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές ομιλίες αναμένεται να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες από τον Ψυχίατρο και Επιστημονικά υπεύθυνο της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ», Αντώνη Μούγια και από την έμπειρη Κοινωνική Λειτουργό Διονυσία Νατσιοπούλου.

Τα πρώτα συμπτώματα, η έγκαιρη διάγνωση και οι τρόποι αντιμετώπισης της άνοιας, της νόσου Alzheimer και της κατάθλιψης που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι ασθενείς, είναι από τα θέματα που θα αναπτυχθούν εκτενώς από τους ειδικούς.
Οι ενημερωτικές ομιλίες πραγματοποιούνται μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Β΄ Δημοτικής κοινότητας Πειραιά, Ευαγγελίας Αθανασίου προς τον Οργανισμό Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», που εδώ και 15 χρόνια παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση της άνοιας και των υπολοίπων ψυχογηριατρικών προβλημάτων που συχνά αντιμετωπίζουν τα άτομα της Τρίτης ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nstr.gr ή επικοινωνήστε μαζί στα τηλέφωνα 210 8235050 – 210 8235620.