Το ΙΑΣΩ ως Επίσημος Χορηγός του Αγώνα, αποτελεί τη μοναδική Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα που στηρίζει το ENDOMARCH Greece RUN/WALK, στο πλαίσιο του κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την Ενδομητρίωση. Πρόκειται για έναν Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με έναν Περίπατο 2,5 χιλιομέτρων στους δρόμους του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, στις 3/4/2016.

Η Ελλάδα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο κίνημα ENDOMARCH WORLDWIDE, το οποίο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου έχοντας καταφέρει να κάνει γνωστή τη χρόνια πάθηση από την οποία υποφέρουν εκατομμύρια γυναίκες.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 λάβετε θέση, τρέξτε, περπατήστε, ενημερωθείτε, ενημερώστε για να τερματίσουμε.. μαζί την Ενδομητρίωση! Για κάποιες γυναίκες η ενημέρωση για την Ενδομητρίωση θα είναι ένας αγώνας δρόμου, για κάποιες άλλες ένας απλός περίπατος. Θα είμαστε όμως όλες και όλοι εκεί για να συμπαρασταθούμε και να ενημερωθούμε.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή σήμερα στο www.endomarch.gr 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας