Εκδήλωση θα πραγματοποιείται στις 13 Μαΐου και ώρες 16:30-20:00 στο αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειο» (Αθήνα) από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παθολογικής Φυσιολογίας και Ρευματολογικό Ιατρείο του Γ.Ν.Α «Λαϊκό».

Τα θέματα της εκδήλωσης είναι οι Ρευματικές Παθήσεις γενικά και ειδικά οι Φλεγμονώδεις Αρθρίτιδες και οι θεραπείες τους καθώς και ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (κλινική εικόνα, συνοσηρότητες και έκβαση).

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο κος Αθανάσιος Τζιούφας, Καθ. Ρευματολογίας- Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΙΠΑ, & Δ/ντής Εργαστηρίου Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικού Ιατρείου ΓΝΑ «Λαϊκό», ο κος Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, Καθ. Ρευματολογίας – Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Εργαστήριο Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικό Ιατρείο ΓΝΑ «Λαϊκό, ο κος Δημήτριος Κασίμος, Ρευματολόγος, Γενικός Αρχίατρος 401 ΓΣΝΑ, η κα Μαρία Τεκτονίδου, Επικ. Καθ. Ρευματολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Α’ Παθολογική Κλινική, ΓΝΑ «Λαϊκό» και η κα Αθανασία Παππά, Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα ελπίδα για την αντιμετώπιση της διεισδυτικής ασπεργίλλωσης
Οστεοαρθρίτιδα γόνατος: Ο εμβολισμός αρτηριών μειώνει τον πόνο έως και έναν χρόνο
"Άγιος Σάββας: Επετειακή εκδήλωση για τα τρία χρόνια λειτουργίας του "ΟΙΚΟΘΕΝ"