Νέα τμήματα Σπουδών Φυσικοθεραπείας ξεκινούν τον Φεβρουάριο στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Ο απόφοιτος της ειδικότητας στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποκτά ισχυρό κρατικό δίπλωμα ισότιμο του Ελληνικού Δημοσίου, αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα και επιπλέον μοριοδότηση για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δημιούργησε και προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στην ειδικότητα και για το εαρινό εξάμηνο σπουδών, σε πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Ο Φυσικοθεραπευτής με τις εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτει, συμβάλλει στην ομαλή αποκατάσταση των ασθενών με κινητικά προβλήματα, αποτελώντας έναν από τους περιζήτητους λειτουργούς του τομέα Υγείας. Μπορεί να εργαστεί σε Φυσικοθεραπευτήρια, Ιδρύματα και Κέντρα Αποθεραπείας, Ειδικά Κέντρα Αποκατάστασης, Νοσοκομεία, Κλινικές, Ιατρεία, Θεραπευτήρια, κ.α.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ έχει υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό στην ειδικότητα και εξαιρετικό επιτελείο ιατρών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, http://www.iekdomi.gr/

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Γαλάνη, Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων στο τηλέφωνο 210 – 3840 552, e-mail: [email protected]

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σκληρές φράσεις μεταξύ Γεροτζιάφα και Πολάκη για τα εμβόλια κατά της CoViD
Αντρέας Γκολφινόπουλος: Ο ‘’πλατωνιστής’’ ζωγράφος στο Ερρίκος Ντυνάν
‘’Κάντε τον Λύκο αναγνωρίσιμο’’